Σε έρημη πόλη έχει μετατραπεί το Περιστερι ο τέταρτος Δήμος της χώρας !

Σε έρημη πόλη έχει μετατραπεί το Περιστερι ο τέταρτος Δήμος της χώρας και κυρίως η αγορά της πόλης, από το Σάββατο 7 Νοεμβριου πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση εξαιτίας του covid-19 Sars 2.
Οι εικόνες μετά το κλείσιμο αρκετών καταστημάτων “μιλούν” από μόνες τους αφού οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν περιορίσει αισθητά τις μετακινήσεις τους,

Παράλληλα, η πόλη έχει αλλάξει όψη χωρίς τραπεζοκαθίσματα σε πλατείες και πεζοδρόμια, επιτρέποντας πιο ελεύθερα την πρόσβαση σε όλους.

Ευχάριστη νότα  τα δυο περιστέρια που συνεχίζουν και πετούν επάνω από την πλατεία και μας θυμίζουν οτι υπάρχει ελπίδα !

Ο φακός απο τα dytika επίσης  συνάντησε γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης όπως τους Αντώνη Λακιώτη Σταύρο και Βασίλη Ευθυμίου να γεύονται την προσωρινή λιακάδα σε μια έρημη πλατεία που κάποτε έσφυζε από ΖΩΗ !

Η αύξηση των κρουσμάτων του φονικού ιού, τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση στην προσπάθεια για τον περιορισμό του και προπάντων η ανασφάλεια που έχει αρχίσει να φωλιάζει στο μυαλό των πολιτών τους αποτρέπει τις περιττές εξόδους .

Λεωφόρος Θηβών ώρα 11 το πρωί  μια ανατριχιαστική εικόνα εφόσον ίχνη ΖΩΗΣ δεν υπάρχουν  στην πιο δυνατή αρτηρία της πόλης …..

Ευχόμαστε όλοι να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό το ψυχολογικό θρίλερ που βιώνουμε όλοι ….

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  dytika.com

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.