Σύσκεψη Δημάρχου Αιγάλεω με Υπουργείο Εσωτερικών και ΚΤΥΠ για τα σχολεία

Μετά από πρόσκληση μας και σε συνέχεια των προγραμματισμένων ενεργειών που έχουμε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2019 για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία του δήμου, την Τρίτη 30.06.2020, πραγματοποιήσαμε σύσκεψη ενημερωτικού και συντονιστικού χαρακτήρα για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών των πληγέντων σχολείων από τον σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, κλιμάκιο μηχανικών της ΚΤΥΠ με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Έργων κ. Θ. Κυριαζόπουλο, ο Προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου.

Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών μετά τη συνάντηση και ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, ακολούθησε περιήγηση και εμπεριστατωμένη ενημέρωση στο χώρο του 7ου και του 17ου δημοτικού σχολείου. Μαζι με τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου αναπτύξαμε και εκθέσαμε αναλυτικά και σε βάθος τις διασικασίες που έχουν γίνει, καθώς και τις ιδιαιτερότητες του κάθε σχολείου, προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων φορέων, δια ζώσης, για την κατάσταση όλων των σχολικών κτηρίων του δήμου.

Έγινε ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες του δήμου και συμφωνήθηκε να συντονιστούν οι προσπάθειες για την άμεση προώθηση των διαδικασιών ώστε να προχωρήσει η αποκατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο δήμος Αιγάλεω με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ενάργεια θα συνεχίσει το έργο του προς όφελος των δημοτών και της σχολικής κοινότητας χωρίς να επηρεάζεται από παραφιλολογίες, κραυγές και προσωπικές ή κομματικές τακτικές.

Το Αιγάλεω είναι η πόλη της ζωής μας, όλοι μαζί μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.