Ο κόσμος του Περιστερίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της παρουσίασης του βιβλίου «Γιώργος Μαργαρίτης – Βιογραφία – Ο Λαϊκός τραγουδιστής»

Ο κόσμος του Περιστερίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της παρουσίασης του βιβλίου «Γιώργος Μαργαρίτης – Βιογραφία – Ο Λαϊκός τραγουδιστής» του συγγραφέα Κώστα Μπαλαχούτη απο τις εκδόσεις «Μένανδρος», καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετή ώστε να γεμίσει το θέατρο του Δημαρχείου στο Περιστέρι .

Την ομιλία συντόνισε η δημοσιογράφος ‘παρουσιάστρια  Αθηνά Καμπάκογλου

Μίλησαν ο Τραγουδοποιός Γιάννης Λεμπέσης ο έγκριτος Νομικός Βασίλης Καπερνάρος ο συγγραφέας Κώστας Μπαλαχούτης

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση ,αγαπημένες μουσικές ιστορίες και αγαπημένα Λαϊκά πρόσωπα που έγραψαν Ιστορία στο λαϊκό στερέωμα όπως ο Γιώργος Μαργαρίτης .

Από την παρουσίαση δεν έλειψαν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουριδης , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Λώλος οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Τσαλίκης , Μαίρη Τσιωτα Μάρκου ,Αλέξης Σταυρούλιας ο Παναγιώτης Λύκος ,ο Τάσος Καλλιάφας  .

Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την παρουσίαση του βιβλίου οι  Δημήτρης Καλογερόπουλος Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος,  Δημήτρης Μουλιάτος καθώς και πλήθος κόσμου  .

 

Φωτορεπορτάζ

Νίκος Κεμάλης

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.