Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων στο Δήμο Ελευσίνας Αναβίωσε η δημοτική αρχή μετά από 25 χρονιά

Χρώματα, κίνηση, ρυθμό, μουσικές και παιδικά χαμόγελα γέμισε το πρωί της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου, το Κλειστό Γυμναστήριο «Αναστάσιος Νάσης», στο 2ο-4Ο Γυμνάσιο Ελευσίνας. Αφορμή, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο δήμος Ελευσίνας για τα παιδιά των εργαζομένων σε όλες τις υπηρεσίες του. Δεκάδες παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας έτρεξαν, χόρεψαν, έπαιξαν, διασκέδασαν και ξεφάντωσαν με τα ξωτικά-ανιματέρ και στο τέλος έλαβαν το δώρο τους από τον Άι Βασίλη!
«Φέτος, μετά από 25 χρόνια, αποφασίσαμε να αναβιώσουμε τη γιορτή των παιδιών των εργαζομένων, όχι μόνο για να δώσουμε χαρά στα παιδιά, αλλά και ως ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς όλων των εργαζομένων στο Δήμο», δήλωσε ο δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου. Και συνέχισε λέγοντας πως «πριν ακόμη γίνω Δήμαρχος, τόσο στις επισκέψεις μου στα συνεργεία όσο και στις διοικητικές υπηρεσίες, ανέφερα ότι οι εργαζόμενοι είναι η εικόνα της Ελευσίνας και της Μαγούλας και οι άνθρωποι, που από όλα τα αρμόδια πόστα συμβάλλουν τα μέγιστα». Τόνισε ακόμη πως σύντομα θα αναληφθούν πρωτοβουλίες για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας όλων των εργαζομένων και κλείνοντας ευχήθηκε προς όλους «Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη». Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ηλιόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε τους εργαζομένους του δήμου που συνέβαλαν στην αναβίωση του θεσμού και ειδικά τις υπαλλήλους στο γραφείο πολιτικών οργάνων που επιμελήθηκαν με πολύ φροντίδα την προετοιμασία της εκδήλωσης. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κουρουνης, εκφράζοντας ευχές για χρόνια πολλά και καλή σχολική πρόοδο στα παιδιά.
Οι μουσικές, ο χορός, τα παιχνίδια και οι χαρούμενες φωνές των παιδιών διαδέχτηκαν τις ομιλίες σε μια εκδήλωση που δικαιωματικά τους ανήκε και σχεδιάστηκε ειδικά για αυτά. Στο χώρο εισήλθε η γνώριμη φιγούρα του Αι Βασίλη που μοίρασε δώρα στα παιδιά, ενώ ρόλο βοηθών του είχαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του ΔΣ. Τα δώρα που διανεμηθήκαν στα παιδιά ήταν κυρίως τουβλάκια κατασκευών, πάζλ, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ελευσίνας Γιάννης Παναγιωτούλιας, οι αντιδήμαρχοι Λ. Παππάς και Μ. Μίχας, η πρόεδρος του ΣΔΚ Μαγούλας Σ. Στάμου, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας Σ. Κάβουρα, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Ελευσίνας και Μαγούλας.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.