Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ:ΤΙΜΗΣΕ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΠΌΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ !

 

Η πρωτοβουλία του δήμου Πετρούπολης να τιμήσει ένα ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δυστυχώς σκιάστηκε από τον μικρόψυχο τρόπο σκέψης και αντιμετωπισης της διοίκησης και του κ.Βλαχου.

Η Πετρούπολη στην παρούσα χρονική στιγμή εχει τη χαρά και την τιμή Ο Σύλλογος που υπηρέτησε ο ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ να εκπροσωπείτε από ένα αθλητή υπόδειγμα, μέλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ τον ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΜΠΕΤΣΗ.

Ως εκ τούτου εύκολα συμπεραίνεται ότι οι πολιτικές μικροσκοπιμοτιτες οδηγούν πρωτίστως σε ατοπήματα και λάθη τους διοικούντες και συμβούλους τους,δευτερευόντως τον άνθρωπο που αποφάσισαν να τιμήσουν.

Καμια πολιτική θέση και επιλογή και κυρίως ένας μετεκλογικος ρεβανσισμος δεν είναι σε θέση να ακυρώσουν την πραγματικότητα ότι δηλαδή ο αθλητής του παρελθόντος έχει τη συνέχεια του, μέσα από την παρουσία του αθλητή του μέλλοντος και καμία δημοτική αρχή και δήμαρχος δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να ακυρώσει την πραγματικότητα αυτή.

Ο αθλητισμός άλλωστε έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί αντικείμενο προβολής και εκμετάλλευσης πολιτικών.

Σε μια εκδήλωση όπου δεν υπήρχε ίχνος νεαρού αθλητή της πόλης για να γνωρίσουν από κοντά τον θρύλο του ελληνικου ποδοσφαίρου !

Αξίζει να σημειωθεί οτι στο wall πισω απο τον θρύλο ΔΟΜΑΖΟ έπαιζαν διαφημίσεις αντι αθλητικά βίντεο !

Οι κοινωνίες έμαθαν να σέβονται αυτούς πού τούς εκπροσωπούν και όχι αυτούς που τούς διασύρουν εν ονόματι πολιτικών σκοπιμοτήτων…….

 

ΥΣ. Τις ίδιες σκέψεις θα διατύπωνα και για οποιαδήποτε άλλο παιδί της πόλης .

 

kakoslykos

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.