ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Διεκδικούμε Μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ. σε Χαϊδάρι, Μοσχάτο- Ταύρο, Νίκαια Ρέντη την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Διεκδικούμε Μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ. σε Χαϊδάρι, Μοσχάτο- Ταύρο, Νίκαια Ρέντη την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

Η υπηρεσία της ΕΣΑμεΑ συνεχίζει τη δράση της στους δήμους της Αττικής, ώστε να φτάσει κοντά σε κάθε άτομο με αναπηρία ή χρόνια πάθηση.
Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου τα στελέχη της ΕΣΑμεΑ θα επισκεφτούν 3 Δήμους:
– Στον Δήμο Χαϊδαρίου θα φιλοξενηθούν στο Κέντρο Κοινότητας, Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2 από τις 9:30 π.μ. έως τις 11:30 π.μ.
– Στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου στο Κέντρο Κοινότητας, Μιαούλη 60 (κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου) από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.
– Στον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη στο Κέντρο Κοινότητας, Μπιχάκη 8, Αγ. Ι. Ρέντης από τις 12:30 μ.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Ε.Σ.Α.μεΑ. και με σκοπό να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, η Ε.Σ.Α.μεΑ. λειτουργεί την υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχοντας καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο. Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες,  οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις  της  κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Αυτό το διάστημα η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει αναλάβει πρωτοβουλία ανάπτυξης στενής συνεργασίας με τους Φορείς της Α/ βάθμιας Αυτοδιοίκησης, ώστε η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» να βρεθεί κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και στις οικογένειές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τις δράσεις της Ε.Σ.Α.μεΑ. μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα: https://www.esamea.gr/  
Επικοινωνία:  Δευτ.-Παρ., 8.00-16.00,     τηλ.:  +302109949837,    φαξ.:  +302105238967, e-  mail: esaea@otenet.gr  

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr  ή www.esamea.gr .
Πηγή: www.esamea.gr

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.