ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ ΑΛΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΡΟΜΟ !

Eλλάδα Περιστέρι

ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ ΑΛΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΡΟΜΟ !

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΓΡΙΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΑΛΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  .

Τελευταίο συμβάν στην σειρά σήμερα και ωρα 21:10  το βράδυ  στο αλσύλιο επι της οδού Ραβινέ και Αναξιμάνδρου που βρίσκεται στην είσοδο του δέκατου έκτου Γυμνασίου ,δύο σκυλιά ράτσας Πίτ Μπούλ ,και Τσοπανόσκυλο   που ο ιδιοκτήτης τους τα είχε αφήσει ελεύθερα χωρίς αυτός να βρίσκετε στον χώρο του πάρκου ! όρμησαν σε ζευγάρι  πολιτών μέ άγριες διαθέσεις ,προκαλώντας τους  ΣΟΚ και ΤΡΟΜΟ !

Για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως η Ελληνική Αστυνομία η οποία προσήλθε στο σημείο  μετά την καταγγελία των πολιτών που κινδύνευσαν .

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο σκυλιά  αφήνονται σε καθημερινή βάση ελεύθερα απο τον ιδιοκτήτη τους  ο οποίος κατοικεί σε παρακείμενο του σημείου που έγινε το συμβάν δρόμο.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι :Θα επέμβη η αστυνομία η όποια άλλη αρμόδια υπηρεσία για αυτό το φαινόμενο  Η το Περιστέρι θα είναι ένας απο τους δήμους που θα θρηνήσουν θύματα ?

Υ.Γ

Η ανατροφή και συντήρηση  ζώων συντροφιάς προυποθέτει αγάπη φροντίδα για αυτά αλλα πάνω απο όλα μεγάλη ευθύνη ένατι των συμπολιτών μας.

Δημοσιογράφος

Νίκος Κεμάλης

Tagged