Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ Ν.Δ :ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 12:00 ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ !

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τρικούβερτο γλέντι άρχισε παραμονή εκλογών,ψήνοντας αρνιά και σουβλάκια στην αγία Τριάδα Περιστερίου το κιόσκι του ΣΥΡΙΖΑ ,γλεντώντας πανυγηρικά για τις χιλιάδες κοσμου που είχε εχθές στην πλατεία συντάγματος στην ομιλία του ο πρωθυπουργός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ .αλλά και για την δημοσκόπιση που δεν δίνει αυτοδυναμία στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Στην ανοιχτή μεταμεσονυχτια συγκέντρωση παρευρέθησαν οι Υποψήφιοι  ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ,ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ,ΠΑΝΟΣ ΡΗΓΑΣ και πολλοι επιφανείς Περιστεριώτες  οπως ο Γνωστός επιστήμονας χειρουργός ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΟΣ και πολλοί άλλοι

Πλήθος κόσμου και περαστικών  σταματούσαν να δούν τι έγινε και έπιαναν κουβέντα με Υποψηφίους ετσι και χτίζονταν διάφορα πηγαδάκια .

 

 

 

 

Μία όμορφη γιορτή δημοκρατίας η οποία θα συνεχιστεί μαλλον και αύριο σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στα dytika.com και στο zougla.gr

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.