Με επίσκεψη στην Α’ ΔΟΥ Περιστερίου άρχισε σήμερα την περιοδεία του ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Παναγιώτης Κουρουμπλής

Περιστέρι

Με επίσκεψη στην Α’ ΔΟΥ Περιστερίου άρχισε σήμερα την περιοδεία του ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, και στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας, όπου είχε επαφές με τους εργαζόμενους.

Συνοδευόμενος από την επίσης υποψήφια βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β2 Τομέα Αθηνών, Χαρά Καφαντάρη, ο κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε το Δρομοκαΐτειο Νοσοκομεία Ψυχικών Παθήσεων, όπου συνάντησε τον πρόεδρο Ισίδωρο Πρώιο. Στη συνέχεια με την κ. Καφαντάρη επισκέφτηκαν τους χώρους του νοσοκομείου και είχαν συνομιλίες με τους εργαζόμενους. Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε την ιδεολογική προσήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον δημόσιο χαρακτήρα που πρέπει να έχει το αγαθό της δημόσιας υγείας, μακρά από κάθε ιδέα ιδιωτικοποιήσεων.

Στη συνέχεια οι κκ Κουρουμπλής και Καφαντάρη επισκέφτηκαν το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι, όπου είχαν επαφές με το διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό. Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής επισκέφτηκε το Δημαρχείο και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Παχατουρίδη με τον οποίον είχε συνεργαστεί, όπως και με όλους τους υπόλοιπους δημάρχους της περιοχής ενάντια στις δικαστικές διεκδικήσεις της Μητρόπολης Λαμίας.

Tagged