Ακομπλεξάριστος και με άφθονο χιούμορ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μοίραζε φυλλάδια του Ανδρέα Ρουμελιώτη με το Μέρα 25 ! : Αποκλειστικό

Eλλάδα Δυτική Αθήνα Περιστέρι

Έξω από το άλσος Περιστερίου συναντήθηκαν τυχαία δυο αγαπημένοι φίλοι από παλιά .

Ο λόγος για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο δυτικό τομέα Β2 Αθηνών και για τον Ανδρέα Ρουμελιώτη γνωστό και αγαπητό δημοσιογράφο υποψήφιο βουλευτή με το Μέρα 25 στον Δυτικό τομέα Β2 Aθηνών   .

Η συνάντηση ήταν επεισοδιακή και δυο είχαν πάει να δώσουν προεκλογικό υλικό στην είσοδο του άλσους Περιστερίου και να μιλήσουν με τον κόσμο .

Άφησαν τα φυλλάδια τους  και άρχισαν οι αγκαλιές   και τα φιλιά ,η χαρά μεγάλη αφού  τις πρώτες συνεντεύξεις του Μιλτιάδη  Βαρβιτσιώτη  τις έβγαζε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης  .

Σαν ένδειξη τις φιλίας τους ο Μιλτιάδης   πήρε τα προεκλογικά φυλλάδια απο τον Ρουμελιώτη και του είπε θα σε βοηθήσω να τα μοιράσουμε  ” όπερ και εγένετο”    .

Ο Μιλτιάδης  Βαρβιτσιώτης και ο Ανδρέας Ρουμελιώτης   δυο  αληθινοί  καθημερινοί άνθρωποι  μας έβαλαν  τα “γυαλιά” όπου με το απέραντο χιούμορ τους  και την ευαισθησία τους  απέδειξαν  ότι είναι οι Άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας και είναι   πραγματικά παιδία της ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

 

Tagged