Μαξίμου: Οι μάσκες έπεσαν για τη ΝΔ

Eλλάδα Κυβέρνηση Πολιτικά Κόμματα

Κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αδιαφορεί για την συνταγματική νομιμότητα

Επίθεση κατά της ΝΔ μετά την άρνησή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συναινέσει στον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε «η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι έχει τη συνταγματική αρμοδιότητα, αλλά και τη νομική υποχρέωση να προχωρήσει στον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, μετά και την προεπιλογή της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, κάλεσε τη ΝΔ στο τραπέζι του διαλόγου για να βρεθεί συναινετική λύση. Η άρνηση της ΝΔ στην συναινετική πρόταση της κυβέρνησης, επιβεβαιώνει πως ουδόλως την ενδιαφέρει η τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας».

Ανεβάζοντας τους τόνους, το Μαξίμου αναφέρει ότι «οι μάσκες έπεσαν για τη ΝΔ. Δε θέλουν τη συναινετική επιλογή, δε θέλουν την τήρηση του νόμου και του Συντάγματος. Γιατί άραγε; Ποιος έχει λόγο να αρνείται τη συναινετική επιλογή; Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η σπουδή της ΝΔ με τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις στελεχών της; Τα συμπεράσματα τα βγάζει ο ελληνικός λαός».

Πηγή

Tagged