Ξεκινάμε από τις γειτονιές – Δυναμώνουμε τις Κοινότητες! Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης και των υποψήφιων Κοινοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Κίνησης «Ανυπότακτη Αθήνα»

Eλλάδα Αττική Δημοτικά

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων της 1ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Ηρώων (Ψυρρή), η παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης και των υποψήφιων Κοινοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Κίνησης «Ανυπότακτη Αθήνα».

Η εκδήλωση άνοιξε με την παρουσίαση της Εκλογικής Διακήρυξης από την Όλγα Κλείτσα –Κοινοτική Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια στην 5η Δημοτική Κοινότητα. Στην συνέχεια, τον λόγο πήραν ο Θάνος Λυκουργιάς (υποψήφιος στην 7η Δημοτική Κοινότητα) και ο Θωμάς Μάνθιος (υποψήφιος στην 6η Δημοτική Κοινότητα), μιλώντας ειδικότερα για κάθε Δημοτική Κοινότητα και παρουσιάζοντας τους υποψηφίους και τις υποψήφιες της Ανυπότακτης Αθήνας. Την κουβέντα συντόνισε η Ράνια Παπαγεωργίου -υποψήφια στην 7η Δημοτική Κοινότητα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, μεταξύ άλλων, η Μαριάνα Τσίχλη –υποψήφια περιφερειάρχης με το συνδυασμό «Ανυπότακτη Αττική»– και η Δέσποινα Λαγδά –υποψήφια Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού με το συνδυασμό «Ανυπότακτες Γειτονιές»– ενώ παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το ψηφοδέλτιο ΛΑΕ-Μέτωπο Ανατροπής Ντίνα Σωτηριάδη, Σπύρος Δρίτσας και Μάνια Μπαρσέφσκη (που είναι και υποψήφια της «Ανυπότακτης Αθήνας» στην 1η Δημοτική Κοινότητα), αρκετοί υποψήφιοι της «Ανυπότακτης Αττικής» καθώς και μέλη συλλογικοτήτων και κινημάτων της Αθήνας.

Θέλουμε να ευχαριστούμε πολύ όσους και όσες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς και τους ανθρώπους της 1ης Δημοτικής Κοινότητας που μας φιλοξένησαν.

Tagged