Με πραγματική λαοθάλασσα έκλεισε η εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της Δημοτικής παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Περιστέρι με υπ. Δήμαρχο τον Θανάση Καποτά

Eλλάδα Περιστέρι

Με  πραγματική λαοθάλασσα έκλεισε η εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων  της  Δημοτικής παράταξης  ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  για το Περιστέρι με υπ. Δήμαρχο τον Θανάση Καποτά 

Στην εκδήλωση διαπιστώσαμε  τον  διακαή πόθο των προοδευτικών δυνάμεων της Πόλης να σπάσουν την κυριαρχία του Ανδρέα Παχατουρίδη που επι 16 χρόνια είναι ο κλειδοκράτωρ της Πύλης του Περιστερίου και για πρώτη φορά είδαμε  ότι δεν είναι Έπεα πτερόεντα.

Επίσης δεν θα μπορούσε να λείψει και ο  σουρεαλισμός, όπου σε  όλο το μεγαλείο του ο ΛΟΥΙΣ ΜΠΟΥΝΙΟΥΕΛ θα ωχριούσε  μπροστά στους υπεύθυνους του ημιυπόγειου θεάτρου κάτω απο το δημαρχείο του Περιστερίου !

Το θέατρο από νωρίς ήταν γεμάτο με πολιτικούς ,υπουργούς βουλευτές και  πολίτες του Περιστερίου καθώς  και την θερμοκρασία να έχει ανέβει στους 27 βαθμούς  το θεατρο δυστυχως για αλλη μια φορα  ήταν  χωρίς κλιματισμό  και χωρίς κάποιον υπεύθυνο ηλεκτρολόγο  να φροντίσει για αυτό  ! Ενα πέπλο  ομίχλης είχε αρχίσει να πλανάτε όχι από κόντρα φως, αλλά από τους καπνούς των καπνιστών του καφέ   που είναι ακριβώς στην είσοδο του θεατρου .

Όλο αυτό παρέπεμπε σε μυθικές σκέψεις  από ταινίες θρίλερ όπου σκεφτόσουν, ότι εάν για κάποιο λόγο η πόρτα έκλεινε θα είχαμε θύματα από ασφυξία !

Πράγματι μετά από λίγη ώρα εντοπίσαμε το πρώτο “θύμα” τον  γνωστό σε όλους τους Περιστεριώτες Γιώργο Αυγέρο ο όποιος βγήκε έξω από την αίθουσα για να μπορέσει να αναπνεύσει  όπως μας δήλωσε ο ίδιος   !

Δεύτερο θύμα ο φρουρός πασίγνωστου υπουργού που αναγκάστηκε να βγει από την αίθουσα και να σταθεί στο μεταίχμιο της εξόδου  !

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν :ΠΑΝΟΣ ΡΗΓΑΣ Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας  ,ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΤΣΑΣ υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ β Αθηνών ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ  ,ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ .και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

 

Σημαντικές επίσης οι Ιστορικές παρουσίες και υποψηφιότητες των ΦΩΤΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΕΚΡΕΚΟΥ οι οποίοι είναι γνωστοί και δημοφιλείς για τους  προοδευτικούς αγώνες τους επί δεκαετίες τώρα.δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι Περιστεριώτες αποκαλούν τον ΦΩΤΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ άνθρωπο με το γαρύφαλλο !

Λαμπρή και ξεχωριστή η παρουσία της νέας υποψηφίας για πρώτη φορά της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΓΚΡΟΥΣ τελειόφοιτος από το  Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών ενα πραγματικό πολιτικό “εργαλείο ” για τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  !

Τελικά διαφαίνεται ότι οι ΑΝΟΙΧΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ βρήκαν τα καντράζ που τους αρμόζουν απλά πρέπει να επισπεύσουν το Ντεκουπάζ για να αρχίσουν τα γυρίσματα  .

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους Ανοιχτούς Ορίζοντες και να θυμούνται ότι  στις μεγαλειώδεις προσπάθειες, ακόμα και η αποτυχία είναι ένδοξη.

 

 

 

 

Tagged