Ευρωπαϊκός πολιτισμός ή θεσμοθετημένη βαρβαρότητα ? ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Eλλάδα Διεθνή

Συμμετέχω στην πολιτική από το 1994 με το κόμμα Ελληνισμού, στην συνέχεια ως συνιδρυτής στην Ένωση των Ελλήνων. Το 2011 εκλέγομαι στο πολιτικό συμβούλιο της Σπίθας του Μίκη. Συμμετείχα ενεργά στην σύμπραξη των κινημάτων της πλατείας συντάγματος με τον Πάνο Καμμένο στην ίδρυση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Εισηγούμαι στο ιδρυτικό συνέδριο προτάσεις στους τομείς: οδική ασφάλεια, αθλητισμό, παιδεία, αγροτική ανάπτυξη, κτηνοτροφία, άμυνα – εφεδρεία, μεταναστευτικό και εξωτερικής πολιτικής. Οι περισσότερες συμπεριλήφθηκαν στο πολιτικό πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ειδικότερα η εισήγησή μου, πώς η Ελλάς μπορεί να συμβάλει στην διατήρηση της Ειρήνης και της σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο. Στο σταυροδρόμι των τριών ηπείρων. Πολιτική θέση που διαμορφώνει το νέο Δόγμα της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος ως ενεργειακός κόμβος, ως πόλος Αμυντικής ισχύος, ως διαχρονικός πολιτισμός χιλιετηρίδων. Θέση που εισήγαγαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η ενιαία παγκόσμια διατραπεζική διακυβέρνηση στην Ευρώπη χρηματοδοτεί αφανώς τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες, με ανομοιογενή ποιοτικά πολιτικά χαρακτηριστικά, με θρησκευτικούς φανατισμούς κάθε μορφής, που εκ των πραγμάτων μετατρέπουν την Ε.Ε. σε ολοκληρωτικό ανελεύθερο καθεστώς. 

Οφείλουμε όλοι να ενεργήσουμε με την ψήφο μας, ώστε να διασωθεί ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός από την επιβολή της θεσμοθετημένης βαρβαρότητας που επιχειρείται συστηματικά με την εφαρμογή κανονισμών που απορρέουν αθόρυβα και μεθοδικά από την καταστατική συμφωνία της Ε.Ε.

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Tagged