Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της πραγματοποιεί η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 17:00 στην Ξυλοτεχνία

Περιστέρι

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της πραγματοποιεί η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 17:00 στην Ξυλοτεχνία – αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου) στην οποία σας καλεί να παραστείτε.

Το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου για την επερχόμενη εκλογική μάχη, αποτελείται από ανθρώπους του καθημερινού αγώνα, της αδιάκοπης πάλης για την βελτίωση της ζωής της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Δεν είμαστε και δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε “επαγγελματίες πολιτικοί”, είμαστε πριν και πάνω από όλα αγωνιστές, μαχητές στρατευμένοι στην μεγάλη υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Στο ψηφοδέλτιο της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου συμμετέχουν εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι. Συμμετέχουν αγωνιστές διαφορετικών γενιών πολιτικοποίησης, με συνεχή παρουσία στους αγώνες που ξέσπασαν στην γειτονιά μας αλλά και συνολικά.

 

ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ

Για να πάρουμε τις ζωές μας και τις γειτονιές μας στα χέρια μας!

 

στηρίζουμε / ψηφίζουμε

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Tagged