Δείτε πώς θα βγάζετε σταθερό βίντεο με το κινητό σας

Αν ετοιμάζεστε για ανοιξιάτικες εξορμήσεις ή απλά θέλετε να απαθανατίσετε τις περιπέτειές σας σε βίντεο, φυσικά θέλετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που σίγουρα θα έχετε αντιμετωπίσει είναι η σταθερότητα του βίντεο. Δεν θέλετε η εικόνα σας να ανεβοκατεβαίνει ή να τρέμει και να μην μπορείτε να την παρακολουθήσετε. Ωστόσο, το ξέρατε ότι υπάρχει λύση σε αυτό; Ονομάζεται gimbal ή αλλιώς σταθεροποιητής.

Τι είναι το gimbal;

To gimbal είναι ένα αξεσουάρ για την κάμερα ή το κινητό σας που βοηθά στη σταθεροποίηση του βίντεο. Αυτό το σύστημα σταθεροποίησης χρησιμοποιεί ένα σύστημα αξόνων για να σταθεροποιήσει το αντικείμενο που εφαρμόζετε εσείς (κάμερα ή κινητό), ώστε να μην περιστρέφεται κατά την κίνησή σας. Αυτό αποδίδει μια κινηματογραφική κίνηση κατά τη λήψη βίντεο, που δεν επηρεάζει το υλικό σας από το περπάτημά σας ή άλλες κινήσεις σας.

Τα νεότερα gimbals αποτελούν απαραίτητα αξεσουάρ για το κινητό ή την κάμερά σας, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν με νέες τεχνολογίες ώστε να τραβήξετε τα βίντεο που πάντα ονειρευόσασταν. Μπορείτε να εξασφαλίσετε ομαλά και σταθερά βίντεο με πεντακάθαρη εικόνα και να αποφύγετε τις κουνημένες φωτογραφίες ή βίντεο.

 

Βρείτε το gimbal που σας ταιριάζει και ξεκινήστε τις δικές σας επαγγελματικές λήψεις:
Zhiyun Smooth 4 – Βρείτε το πατώντας εδώ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.