Ελένη Iατροπούλου Βορύλλα: Ένα νέο σοβαρό, ικανό και λαμπερό πρόσωπο στα κοινά του Περιστερίου

Περιστέρι

Ονομάζεται Ελένη ή Ελίνα για τους φίλους της και έρχεται από τον επαγγελματικό κλάδο να σταθεί δίπλα στον Ανδρέα Παχατουρίδη για να συμβάλει και με τις δικές της δυνάμεις στο έργο που επιτελεί ο Δήμαρχος για την διαρκή βελτίωση της αγαπημένης Πόλης του, το Περιστέρι.

Πετυχημένη μητέρα, οικογενειάρχης και επιχειρηματίας στο πλευρό του συζύγου της Βασίλη Βορύλλα, θεωρεί ότι ήλθε η ώρα να ανταποδώσει στην Πόλη, όσα αυτή της έχει μέχρι τώρα προσφέρει.

Γεννημένη στο Χαϊδάρι Αττικής με καταγωγή από την Λακωνία, έχει εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιηθεί στο Περιστέρι, στις οικογενειακές επιχειρήσεις που βαδίζουν από επιτυχία σε επιτυχία.

Μητέρα δύο νεαρών αγοριών και με στόχο «πρώτα η οικογένεια», ασχολείται σε καθημερινή βάση πρώτα με αυτά και την ζωή τους και στην συνέχεια κατά σειρά με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τα κοινά, άδολα μέχρι τώρα με στόχο την βελτίωση των συνθηκών ζωής στους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπολίτες της και ιδιαίτερα αυτούς που η ζωή για διαφόρους λόγους δεν τους πήγε καλά.

Αγωνίστρια στη ζωή, ολοκλήρωσε τον κύκλο της εκπαίδευσής της με σπουδές στη δημοσιογραφία, την οποία σε μία απόφαση ζωής εγκατέλειψε προκειμένου να στήσει σε σωστές βάσεις την οικογένειά της, στην οποία μέχρι τώρα συνεχίζει να είναι αφοσιωμένη.

Έχοντας πλέον ως αρχή και ορμητήριο τα όσα έχει μέχρι σήμερα πετύχει, με την συνδρομή πάντα και στήριξη του συντρόφου της ζωής της, αποδέχθηκε την πρόσκληση του νυν δημάρχου της Πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη  να συστρατευθεί μαζί του στο όραμά του για μία ακόμα καλύτερη πόλη, αντάξια της ιστορίας και των κοινωνικών αγώνων που κουβαλούν οι κάτοικοί της.

Τα ενδιαφέροντά της, εστιάζονται στον κοινωνικό τομέα, στην εκπαίδευση των νέων και στο περιβάλλον, τομείς στους οποίους έχει δραστηριοποιηθεί μέχρι σήμερα ακολουθώντας την λαϊκή ρύση «κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό», μη θέλοντας την προσωπική προβολή της.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, με βασικά προσόντα  το ήθος και την ταπεινότητα μετρημένη στα λόγια και τις πράξεις της, θεωρεί ότι ήλθε η ώρα να προσφέρει αυτό που της αναλογεί στους πολίτες που δοκιμάζονται αλλά και στην πόλη και το περιβάλλον της.

Η ίδια δηλώνει για την αποδοχή της πρόσκλησης του Δημάρχου: «Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα την ζωή μας δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας».

Μία νέα αρχή για την ίδια, αλλά και ένα νέο πρόσωπο για τα κοινά της Πόλης που Ζούμε, το Περιστέρι.

Εμείς θα είμαστε παρόντες, ακολουθώντας και παρακολουθώντας τα βήματά της στα κοινά της Πόλης.

Νίκος Παρίκος- Νίκος Κεμάλης

Tagged