Επίσκεψη Πάνου Ρήγα στο Περιστέρι 29.12.2018 Αποκλειστικό ΔΥΤΙΚΑ

Πολιτική εξόρμηση πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα Σάββατο 29.12.2018, με επικεφαλής τον Αν. Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Περιστεριώτη κο Πάνο Ρήγα, που συνοδευόμενος από τοπικά κομματικά στελέχη και νέους και νέες, περπάτησε στην Εθνικής Αντιστάσεως, κεντρικό πεζόδρομο της Πόλης, σε μία πρώτη επαφή με τους δημότες του Περιστερίου.

Ο κος Πάνος Ρήγας, ο οποίος αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι κατά τα φαινόμενα υποψήφιος τον Δυτικό Τομέα Αθήνας, την νέα εκλογική περιφέρεια των 7 Δήμων, δυτικά από το Ποτάμι.

Προσήνης, χαμογελαστός και με χιούμορ, στους διαλόγους που διαμείφθηκαν, ήλθε σε άμεση επαφή με τους δημότες του Περιστερίου που βρίσκονταν στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, ενώ επισκέφθηκε το σύνολο σχεδόν των εμπορικών καταστημάτων που λειτουργούσαν ανταλλάσσοντας απόψεις και ενημερώνοντας τόσο τους καταστηματάρχες, όσο και τους πελάτες τους για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και το μέχρι τώρα κυβερνητικό έργο του, όπως και τις καφετέριες, στέκια της νεολαίας, στις οποίες είχε συζητήσεις με τους νέους που βρίσκονταν μέσα σ’ αυτές.

Ο ίδιος μάλιστα, πρόσφερε σε όσους συνομίλησε έστω και σύντομα, το ενημερωτικό φυλλάδιο για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της Κυβέρνησης, αλλά και τους στόχους και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, για την νέα Κυβερνητική περίοδο που θα προκύψει από τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Με απλά λόγια, άκουσε κάθε πολίτη που συνάντησε στην μικρή αυτή πολιτική εξόρμηση και ταυτόχρονα τον ενημέρωσε για το μέλλον και το πρόγραμμα του κόμματος στο οποίο συμμετέχει, πέραν των άλλων ως κυβερνητικό στέλεχος.

Κατά την διαδρομή του, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Περιστερίου κο Παχατουρίδη με τον οποίο είχε σύντομη συζήτηση, ενώ από ένα σημείο και μετά στην παρέα του προστέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με την νεοϊδρυθείσα δημοτική παράταξη κος Θανάσης Καποτάς. Δυναμικός συμπαραστάτης στην πολιτική αυτή παρέα, ο κος Ζήσης Καπρανάς, στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ.

Η μικρή αυτή πολιτική εξόρμηση, κατέληξε στο καφέ του Δημαρχείου, για συζήτηση, ανάπαυση, αλλά και ενημέρωση από τον κο Ρήγα.

Ρεπορτάζ και φωτό: Νίκος Κεμάλης

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.