Προεκλογική φασολάδα

Κυβέρνηση
Προεκλογική φασολάδα

Έτσι ακριβώς, όπως το διαβάζετε! Διότι με κάθε θυσία η φαιοροζέ συμμορία, πρέπει να μείνει, έστω μια ώρα παραπάνω στην ξενόδοτη καρέκλα του Μαξίμου. Για αυτό παραμυθιάζει τον ηλίθιο, διεφθαρμένο και πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο. Σερβίρει με ξεβαμμένο αριστερό φερετζέ προεκλογική φασολάδα. Με φασόλια σκουληκιασμένα και ταγκιασμένο λάδι. Νυν υπέρ πάντων ο αγών της «πάρτι μας» με παχυλούς μισθούς! Αθύρματα του κομματικού σωλήνα οι πλείστοι, ποτέ δεν δούλεψαν, ή μάλλον οι μόνες δουλειές τους είναι να εκφωνούν βαρετούς δεκάρικους υποταγής στην ηγεσία, που τους θεωρούν απάνθισμα σοφίας, και να επιδίδονται σε κομματικό -εσχάτως σε κρατικό και παρακρατικό- φραξιονισμό και ίντριγκα. Δεν τους επέλεξαν άστοχα οι Αμερικάνοι κατακτητές της Γκραικυλίας κι οι νεοναζί Γερμανοί τοποτηρητές τους ως πολιτικό της προσωπικό για την θητεία προδοσίας και δοσιλογισμού. Γνήσιοι, προπαντός αποτελεσματικοί γερμανοτσολιάδες!

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Μπακάλικες κούφιες υποσχέσεις στο πόπολο να τσιμπήσει το δόλωμα, να ψηφίσει. Έχουμε και λέμε: Το 2018 θα βγούνε στην σύνταξη 8.000 εργαζόμενοι συν 7.500, που έτσι κι αλλιώς θα έμπαιναν στο Δημόσιο, λόγω εκτάκτων αναγκών (νοσοκομεία, σχολεία, κ.ά.), μας κάνει 15.500. Το 2019 θα μεταταγούν από το Δημόσιο 10.000 παπάδες συν 8.000 οι τακτικές προσλήψεις ίσον 18.000. Με απλά λόγια θα πάμε σε εθνικές κι άλλες εκλογές με τουλάχιστον 33.500 πελάτες, κομματικούς ομήρους, στον πολύπαθο δημόσιο τομέα της οικονομίας. Πολλαπλασιάστε αυτό το νούμερο με 5 έως 8, με το άμεσο περιβάλλον κάθε επίδοξου να βολευτεί, και έχετε καμιά διακοσαριά χιλιάδες ψηφαλάκια, που ίσως κάνουν την διαφορά στις κάλπες.

Κόβονται οι συντάξεις; Θα εφαρμοστεί το πακέτο υποσχέσεων της Θεσσαλονίκης του άνευ Τσίπ(ρ)α δοσίλογου Γκραικυλίας; Κι άλλα φασόλια σκουληκιασμένα στην σκουριασμένη κατσαρόλα της υποτέλειας. Έχουμε πει τί πρόκειται να γίνει. Δεν μασάμε φούμαρα! Το πολύ-πολύ να δοθεί εξάμηνη παράταση, να κάνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εκλογές και μετά, να και τα νέα Μνημόνια, να και τα καινούρια μέτρα για φέρετρο, που εκτός των άλλων θα περιλαμβάνουν και τις συντάξεις. Διότι το σχέδιοτου Δ’ Γερμανικού Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι σαφέστατο: Μετά το 2021 θα γίνετε Ρουμανία, πάει να πει μισθοί και συντάξεις 350-400 ευρώπουλα! Έσκασε και νέο κολπάκι με… αναδρομικά. Κρίθηκαν μη συνταγματικές οι κρατήσεις (τα Μνημόνια θεωρήθηκαν συνταγματικά) από την τυφλή κυρία με το απλωμένο χέρι, την μαγκούρα κάθε αστικής εξουσίας, δικαιοσύνη. Το Συμβούλιο Επικρατείας έκρινε αταίριαστες με το Σύνταγμα τις περικοπές μετά το 2015. Γιατί έκτοτε κι όχι εξ αρχής; Θα ρεύσει αναδρομικώς πακτωλός χρημάτων. Ποσόν της τάξεως των 10-12 δισ. ευρώ. Θα κάνετε την προίκα σας! Φυσικά, θα το εγκρίνουν ασμένως οι Γερμανοί κατακτητές, που σου κλέψανε και το βρακί! Πάνω από 1,5 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Με απλή παπαρολογία. εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άλλες μεγαλοκοπέλες θα χεστείτε στο τάλαρο, να κάνει εκλογές το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler, να κερδίσει!

Με απλή παπαρολογία. εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άλλες μεγαλοκοπέλες θα χεστείτε στο τάλαρο, να κάνει εκλογές το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler, να κερδίσει! Και μετά όλοι ξυπνήσατε! Και η ΣΥΡΙΖΑϊκή συμμορία και οι χαχόλοι και λοιποί αφελείς και ανόητοι, που τρέχουν να κάνουν αιτήσεις αναστολής των περικοπών ρίχνοντας νερό στον προεκλογικό μύλο της ξενόδουλης κυβέρνησης Γκραικυλίας. Φυσικά και θα δοθούν αναδρομικά. Στις κολώνες του συστήματος: Στρατιωτικούς, δικαστές, πανεπιστημιακούς και μπάτσους! Να μη χάσουν, πέρασαν οι βουλευτές σχετική τροπολογία! Δεν τους φτάνουν τα χιλιάρικα, που παίρνουν κάθε μήνα πάνω κι άλλα τόσα κάτω από το τραπέζι (κοινωνικός μισθός και τα ρέστα) να τεμπελιάζουν στην Βουλή και να ψηφίζουν αντιλαϊκούς νόμους, θέλουν και αναδρομικά. Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει, ελέω ξένων επιβητόρων της Αποικίας και της ηλιθιότητας των υπηκόων της!

Και η Σκοπιανή προδοσία στο προεκλογικό καζάνι. Σιγά, που δεν θα έβρισκαν οι Αμερικάνοι να αγοράσουν οκτώ λεχρίτες (κάνε μώκο Τσιριμώκο!) και να ψηφίσουν. Να δώσουν δημοκρατικό φερετζέ στην μετατροπή της ΦΥΡΟΜίας σε στρατιωτική βάση του Ιμπεριαλισμού στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας! Τί κι αν ακόμα και με κριτήρια των εγχώριων γερμανοτσολιάδων, υποβαθμίζεται, τελειώνει η γεωπολιτική αξία της ηπειρωτικής Γκραικυλίας. Η καρέκλα μετρά. «Σε είκοσι χρόνια, ποιος θα θυμάται τα Σκόπια»! Αν λόγω του μακεδονικού ζητήματος κάποιοι παραιτήθηκαν ή τους παραίτησε η κλίκα στην οποία ήταν στελέχη, ουδείς πράκτορας χάνεται!

Γίνονται στην Γκραικυλία εκλογές δίχως υπόδικους ή φυλακισμένους πολιτικούς; Αλατοπίπερο της κάλπης. Γιάννος μετά τον Άκη. Εσχάτως φέρανε στο προεκλογικό προσκήνιο και τον Σημίτη, πρώτος στην επετηρίδα για Πρόεδρος των Δεξιώσεων! Αλήθεια, τί σε νοιάζει, ηλίθιε, διεφθαρμένε, ψεκασμένε με την οθόνη, όχλε, αν πάνε φυλακή μερικά τέρμινα, για το θεαθήναι, καμμένα χαρτιά του συστήματος εξουσίας, όπως ο Γιάννος και ο Άκης; Μαζί τα φάγατε; Αναζητάς δικαιοσύνη και δικαίωση στον πανάθλιο καπιταλισμό;

Εφόσον αδιαμφισβήτητα και τελεσίδικα αποδειχτεί ότι ο Δείνα έκλεψε, ξέπλυνε χρήμα, δωροδόκησε κι άλλα καπιταλιστικά θεάρεστα κι ευλογημένα, να τιμωρείται να επιστρέψει στον κρατικό κορβανά τα κλεμμένα ή τα ξεπλυμένα τ’ άπλυτα! Χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει, αν μπούνε στην ψειρού Γιάννος, Άκης, Μάκης, Μάνος και ο Μονόπανος με την Μαρία Πενταγιώτισσα! Να ’ρθει το μπαγιόκο πίσω. Αμέσως και εντόκως! Τ’ άλλα είναι οικονομική ανακατανομή κι αντιθέσεις ενδοϊμπεριαλιστικές. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα,εφόσον αποδειχτεί, έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κράτη.

σκουληκιασμένα τα φασόλια στην από αιώνων σκουριασμένη κατσαρόλα η προεκλογική φασολάδα βγαίνει ολοένα δηλητηριασμένη, εκτός από χυδαία και ανιαρή

Επειδή, λοιπόν, είναι σκουληκιασμένα τα φασόλια στην από αιώνων σκουριασμένη κατσαρόλα η προεκλογική φασολάδα βγαίνει ολοένα δηλητηριασμένη, εκτός από χυδαία και ανιαρή. Το χειρότερο είναι ότι πουλημένοι πολιτικοί πάντα λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Για να ακριβολογούμε παριστάνουν ότι κάνουν έτσι! Είναι μέσα στον προεκλογικό καμβά: Χαλαρώνουμε λιγάκι τα λουριά να καταπιεί ο όχλος τα επόμενα, πιο ολέθρια εναλλακτικά σχέδια ραγιαδισμού, ν’ ανέβει δια της κάλπης καινούριος δοσίλογος και μετά πάλι Μνημόνια, ξανά μέτρα για φέρετρο.

Βγήκαμε από τα Μνημόνια! Πήγε στην Ευρώπη ο θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας και «δίδαξε» σοσιαΛΗΣΤΕΣ, πώς να κάνουν κωλοτούμπες. Χρειάζονται πάντα οι γελωτοποιοί του Ράιχ! Με τα φρικτά και μιξοβάρβαρα αγγλικά! Γέλασε το παρδαλό κατσίκι. Είπε πώς έβγαλε την αποικία από τα Μνημόνια! Φτιάξανε συκώτι οι κατακτητές! Χρειάζεται να πούμε ότι 600 χρόνια είμαστε σκλάβοι με την συναίνεσή μας; Πριν λαλήσει πετεινός, θα βγεις στις αγορές, που πίνουν το αίμα σου, ενώ κοιμάσαι! Το πολύ σε ενάμισι χρόνο! Θα ξαναρθεί η Τρόικα, που δεν έφυγε εδώ κι έξι αιώνες! Εν τω μεταξύ θα έχει γίνει η αλλαγή σκυτάλης στους γερμανοτσολιάδες Γκραικυλίας. Πώς το λέει ο πάνσοφος Μαρξισμός-Λενινισμός, που δεν είναι δόγμα αλλά μελέτη, καθοδήγηση στην δράση; Κάθε σύστημα πρέπει να κάνει διευρυμένη αναπαραγωγή, αν θέλει να διαιωνίζεται…

—————-

Υ.Γ. Άλλο ένα μικρό αφιέρωμα στην εγχώρια πολιτική γελοιογραφία: Πέτρος Ζερβός, Δημήτρης Χαντζόπουλος, Γιάννης Ιωάννου.

12 Νοεμβρίου 2018

Πηγή: mousapolytropos.gr

Tagged