Η λεμονόκουπα και η επανάσταση!

Γνώμες
σφράγισμα συνόρων

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Εσένα, άθλια Γκραικυλία, σε στύβουν σαν λεμονόκουπα, τάχα να σου δώσουν ένα, το πολύ δυο δισεκατομμύρια ευρώ, από τα αμέτρητα τρισεκατομμύρια, που σου έχουν ληστεμένα ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός, το Παγκόσμιο Κεφάλαιο και το τσιράκι τους Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε κάνουνε χωματερή προσφύγων και οικονομικών μεταναστών, γιατί μοιάζεις με γριά πόρνη, που πουλά όσο – όσο το κορμί της για τον νταβατζή και τον επιβήτορα. Στην γειτονική Τουρκία τα δίνουν όλα, γιατί είναι ανεξάρτητο κράτος και σοβαρό, όχι κατακτημένη χώρα, όπως εσύ, είτε αρέσει, είτε όχι στους πάσης φύσεως Ελληναράδες.

Τρία δισ. ευρώ στην Τουρκία για να εγκλωβίσει τους πρόσφυγες στην Ανατολία και ν’ αφήσει ήσυχο το Δ’ Ράιχ. Η Άγκυρα ζητεί μισθοδοσία τρία δισ. ευρώ ετησίως, το Δ’ Ράιχ απαντά: Πάρτε αυτά και βλέπουμε! Μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι η Τουρκία θα πάρει ως μεγάλη περιφερειακή δύναμη ό,τι θέλει. Για αυτό άλλωστε έσπευσε «ο δικό μας» γονυπετής στον Ερντογάν, ως εκπρόσωπος του αφεντικού του, της Frau Hitler: Σκότωνέ τους εσύ στα καθυστερημένα βάθη της χώρα σου, για να μην πνίγονται σε μένα, τον πολιτισμένο!

Το μπαξίσι του Δ’ Ράιχ στην Τουρκία πασπαλίστηκε με μπόλικη άχνα της δήθεν επιτάχυνσης των διαδικασιών εισδοχής της χώρας στην… ευρωπαϊκή ενοποίηση, των διευκολύνσεων στην παροχή ταξιδιωτικής βίζας και κάτι ψιλά. Το άκρον άωτο της υποκρισίας! Ουδείς επιθυμεί να δει την Τουρκία ισότιμο μέλος του Δ΄ Ράιχ και πρωτίστως η Άγκυρα δεν είναι τόσο ανόητη να μπει και μάλιστα ως φτωχός συγγενής στον λάκκο με τα λιοντάρια, ιδιαίτερα τώρα, που το όλο… ευρωπαϊκό οικοδόμημα καταρρέει. Παιχνίδι γεωπολιτικό γίνεται, ο Ερντογάν ξέρει πολύ καλά ότι μόνο με τέτοιες διπλωματικές μανούβρες θα είναι, θα θεωρείται, από τους μεγάλους παίχτες στην ευρύτερη περιοχή. Για αυτό έριξε και το ρώσικο πολεμικό αεροσκάφος, για να δείξει πόσο σοβαρό κράτος είναι, μεγάλη περιφερειακή δύναμη, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Ρισκάρει πολύ ξέροντας ότι ποτέ δεν βγήκε στην χώρα του ιστορικά ωφέλιμος ο ρωσοτουρκικός πόλεμος.

λαθρομετανάστες

Διαισθάνεται την επερχόμενη καταιγίδα στην περιοχή και ετοιμάζεται με κάθε κόστος. Ό,τι δεν κάνει η Γκραικυλία, που εξαντλείται να σαχλογραφεί στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media): Τί θα γινότανε, αν κάναμε εμείς ό,τι και η Τουρκία στις χιλιάδες παραβάσεις – παραβιάσεις, που κάνει η Άγκυρα στον εναέριο χώρο μας; Έχετε κότσια, ρε γερμανοτσολιάδες όλων των αποχρώσεων; Ρίξτε τα αεροσκάφη, που παραβιάζουν και παραβατούν, έστω για να δείξετε ότι δεν είσαστε αποικία! Αν το είχατε κάνει, όχι τώρα, αλλά από την πρώτη στιγμή, από την δεκαετία του 1980, που το ΝΑΤΟ άρχισε το επικίνδυνο παιχνίδι στο Αιγαίο, όπως σας το έγραφα τότε στα στρατιωτικά περιοδικά («Άμυνα και Διπλωματία», «Πτήση»), θα ήταν σήμερα διαφορετικά και η Γκραικυλία και το πολλαπλώς ολέθριο παιχνιδάκι των ελληνοτουρκικών αερομαχιών.

Τα τείχη άρχισαν να χτίζονται στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ και στην λοιπή Ευρώπη και θα σ’ αφήσουν μπουκάλα με τους μουσουλμάνους. Κατάλαβες τώρα έναν ακόμα σοβαρό λόγο, γιατί ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός είναι ο ηθικός αυτουργός της Προβοκάτσιας των Παρισίων; Άρχισες, έστω αμυδρώς, ν’ ανθίζεσε τί σημαίνει η περαιτέρω χιτλεροποίηση της Ευρώπης, που έλεγα προσφάτως, όταν δήλωναν όλοι «είναι Γάλλοι»; Στήσανε και ένα καραγκιοζιλίκι στο Παρίσι, που το είπαν Παγκόσμια Σύνοδο για την Κλιματική Αλλαγή, μαζεύτηκαν όλες οι μαριονέτες του κεφαλαίου να ξορκίσουν το φαινόμενο θερμοκηπίου εκφωνώντας τρίλεπτο ο καθείς δεκάρικο. Εκατοντάδες διαδηλωτές από όλον τον κόσμο μαζεύτηκαν στην… Πόλη του Φωτός, στην ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία και άλλες παρλαπίπες, που σερβίρουν στους ευρωπαϊκούς όχλους οι εξουσίες. Τους λυσάξανε στο ξύλο και στα χημικά! Να ένας ακόμα λόγος για τον οποίο έγινε η Προβοκάτσια των Παρισίων. Και που να δεις τί έρχεται προσεχώς!

Αλλά και αυτοί οι Γερμαναράδες να δίνουν στο Τσι(π)ράκι τους μόνο 2-3 ευρώ το κεφάλι ημερησίως για 500.000 πρόσφυγες, που θα ’ναι στην πραγματικότητα πάνω από εκατομμύριο; Τσιφούτηδες! Στην Γκραικυλία δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν ότι όσο υποχωρούν στις αξιώσεις των ξένων αφεντικών, όσο μένουν ραγιάδες, τόσο θα τους θεωρούν, θα του μετατρέπουν μέρος του προσφυγικού, Βαλκανικού, του όποιου γεωπολιτικού προβλήματος; Έτσι δεν γινότανε στον Ψυχρό Πόλεμο, ξέχασες κιόλας ότι η Αθήνα ήταν πεδίο ανάσχεσης πυρηνικών πυραύλων, που υποτίθεται ότι θα έριχνε η Σοβιετική Ένωση (βλήματα ΝΙΚΗ χρόνια, κλπ.);

Η λεμονόκουπα και η επανάσταση!

Για αυτό κρατάνε ανοιχτό και το παραμύθι του Grexit! Πόσες φορές θα σου το πω; Μόλις γεμίσεις μουσουλμάνους, τα άλλα μέλη του Δ’ Ράιχ θα έχουν κάνει τα τείχη τους και με οικονομικά προσχήματα και δημοσιονομικά άλλοθι θα σε αποκόψουν εσένα, στυμμένη λεμονόκουπα, για να μην τους ενοχλείς. Δεν πα να σκούζεις ότι είσαι Ευρώπη, μολονότι ουδεμία σχέση έχεις με τους Νεοβάρβαρους, παρότι εσύ είσαι η γέφυρα με την μάνα του πολιτισμού Ανατολή… Αυτοί δεν σε παίζουν στο παιχνιδάκι τους και παντοιοτρόπως στο δείχνουν, στο επιβάλλουν!

Έτσι και χειρότερα τώρα στις παραμονές του Τρίτου Πολέμου, ανεξαρτήτως αν οι προετοιμασίες μπορεί να διαρκέσουν πέντε, δέκα ή είκοσι χρόνια, όχι πάντως δίχως συνέπειες ως προς τα αποτελέσματά του. Τότε και τώρα η Τουρκία ποζάρει ως η αναγκαία, μόνη λύση του προβλήματος! Δεν το έπαιζε ή το παίζει, το διεκδικούσε, το επιτύγχανε στην παγκόσμια κονίστρα, όταν η Γκραικυλία ήτανε, με την απόλυτη συνενοχή της, μόνιμα απατημένη, διαρκώς κερατωμένη τόσο από τους «φίλους της», όσο και από τους ξένους επιβήτορές της, που συνήθως τελούν εν ταυτοπροσωπία…

Σαν συσπάται η μήτρα της ιστορίας την πληρώνουν πρώτα οι… τρίχες της (της μήτρας και της ιστορίας)! Το ίδιο θα συμβεί και στην επόμενη, θεωρώ επερχόμενη, μεγάλη σύγκρουση, δυστυχώς για μας, που ζούμε στην μοναδική σκλαβωμένη χώρα της Ευρώπης. Ευτυχώς, όμως, για την παγκόσμια επανάσταση, προϊούσα και αυτή, έστω κι αν είναι πολύ, πάρα πολύ νωρίς να ξέρουμε κάτι για το… χρώμα της! Είτε εμείς κοιμόμαστε, είτε θα ξυπνήσουμε!

30 Νοεμβρίου 2015

Πηγή: mousapolytropos.gr

Tagged