Το Δίκτυο Ιατρών και Νοσηλευτών των Κινητών Ομάδων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ διενήργησε Διαγνωστικά τεστ για κορωνοϊό στο προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών

Γ. Πατούλης: «Με υπεύθυνο και στοχευμένο τρόπο συνεχίζουμε να συνδράμουμε έμπρακτα στην καλύτερη θωράκιση των πολιτών απέναντι στην πανδημία»

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έλαβε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης να δημιουργήσει σε συνεργασία με τον ΙΣΑ Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) για την ενίσχυση της προστασίας των πολιτών από την πανδημία, δίκτυο ιατρών και νοσηλευτών πραγματοποίησε διαγνωστικά τεστ για τον για τον Covid-19 σε υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό κλιμάκιο υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος. Στη διαδικασία παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Α. Βαθιώτης και η σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα υγείας και αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου.

Τα τεστ διενεργήθηκαν από τις Κινητές Ομάδες με τη λήψη δείγματος ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος και κατόπιν ενημέρωσαν με εξειδικευμένο τρόπο το προσωπικό, για την προστασία από τη νόσο.

Με αφορμή την επίσκεψη των ιατρών και νοσηλευτών στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Συνεχίζουμε να συνδράμουμε στην εθνική μάχη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας με υπέυθυνο και στοχευμένο τρόπο.

Η προάσπιση της υγείας των πολιτών παραμένει διαχρονική μας προτεραιότητα. Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε με καινοτόμες δράσεις και παρεμβάσεις να ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας των πολιτών αλλά και να παρέχουμε εξειδικευμένη ενημέρωση καθώς και οδηγίες για την καλύτερη θωράκιση των πολιτών απέναντι στη νόσο».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.