Παππάς: Αυτή είναι η νέα προοδευτική παράταξη που δημιουργούμε

Υποστηρίζει ότι αυτή θα ανασχέσει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ

«Είμαστε έτοιμοι να “μολυνθούμε” από τις αγωνίες και τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου», αναφέρει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε ότι «μαζί δημιουργούμε τη μεγάλη αριστερή προοδευτική παράταξη, που θα ανασχέσει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ». Στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο αναφέρεται στις εξελίξεις περί την προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, λέγοντας ότι είναι η ΝΔ σαν «μια ομάδα, επειδή παίζει στην έδρα της, να επιβάλει τη σύνθεση της φιλοξενούμενης ομάδας».

Υποστηρίζει ότι «η ΝΔ θα πρέπει να ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε την οικονομία» και προσθέτει, ότι μετά από 10 τρίμηνα ανάπτυξης «το ελατήριο είχε ήδη εκτιναχθεί». Ο κ. Παππάς εκτιμά μιλώντας στο ΑΠΕ, ότι οι ρυθμίσεις που έφερε η ΝΔ για το άσυλο, εκτός από ιδεοληπτικές, θα αποδειχθούν και αναποτελεσματικές.

Τέλος, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφέρει, ότι «ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στον κατάλληλο χρόνο θα συζητήσουμε στα όργανά μας και θα καταθέσουμε την πρότασή μας».

 

Πηγή:news.gr

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.