Αμεση ανταπόκριση σε θέματα ασφάλειας πολιτών και ποιότητας ζωής απο την Αντιδήμαρχο περιστερίου ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΩΤΑ ΜΑΡΚΟΥ

Η άμεση ανταπόκριση που είχαν οι εκλήσεις για αλλαγές στους κάδους απορριμάτων στην γωνιά της οδού Θηβών και Αριστοτελους που εμπόδιζαν την πρόσβαση στους πολίτες για το πεζοδρόμιο καθώς και το κλάδεμα των δένδρων στην νησίδα της οδού Θηβών στο Μετρό Ανθουπόλεως δεν μπορούσε παρά να έχει αίσιο τέλος .

Η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΩΤΑ ΜΑΡΚΟΥ γνωστή για την ευαισθησία της σε θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής κινητοποίησε άμεσα τις υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας του δήμου για να λυθεί το πρόβλημα .

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ

  ΜΕΤΑ

Η Αντιδήμαρχος κυρία Τσιώτα έκανε προσωπική επίσκεψη (αυτοψία) στο χώρο και είδε το πρόβλημα ιδίοις όμμασι .

Μπροστά στο κίνδυνο οι πεζοί να αναγκάζονται να περπατάνε στη λεωφόρο Θηβών και όχι στο πεζοδρόμιο αφού ασυνείδητοι οδηγοί κλείνουν την διάβαση στο πεζοδρόμιο ,έδωσε άμεσα την λύση με κολόνες απαγόρευσης για τα οχήματα .

Η εφημερίδα μας είχε αναφέρει πριν 5 ημέρες το πρόβλημα στην κυρία Τσιωτα και φυσικά η μεγάλη ευαισθησία της για θέματα ποιότητας ζωής των πολιτών έδωσε σήμερα την λύση .

Χωρίς να θέλουμε να χαϊδεύουμε αυτιά κανενός έχουμε την ηθική υποχρέωση να δώσουμε , ένα μεγάλο Μπράβο στην αντιδήμαρχο  Μαίρη Τσιώτα Μάρκου και στα παιδιά της υπηρεσίας πρασίνου και καθαριότητας το αξίζουν όλοι τους .

 

Νίκος Κεμάλης

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.