Ανδρέας Παχατουρίδης: Ορκίστηκε ξανά ο Γκράν μέτρ της τοπικής αυτοδιοίκησης

 

 

Ορκίστηκε στις 28 Αυγούστου  8 το βράδυ στο Αλσος Περιστερίου ξανά ο δήμαρχος του 74 % σε μια λαμπρή τελετή ορκωμοσίας που τίμησε όλους τους αιρετούς άρχοντες αλλά και τους πολίτες του Περιστερίου ,για πέμπτη φορά συνεχίζει ακάθεκτος για να κάνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ! Γνωστή η συνταγή από τον μετρ του είδους της τοπικής αυτοδιοίκησης Ανδρέα Παχατουρίδη .

Η ορκωμοσία έγινε από τον Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμη,παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη βουλευτών και εκατοντάδων πολιτών και των βουλευτών Χαρά Καφαντάρη ,και Νάντιας Γιαννακοπούλου και πλέον των 4.000 δημοτών, μεταξύ των οποίων αισθητή ήταν η παρουσία της νεολαίας, γεγονός το οποίο εξήρε ο υπουργός.

 

Η ατμόσφαιρα αισιόδοξη και άκρως φαντασμαγορική σε ενα περιβάλλον καλαίσθητο και συνάμα επιβλητικό αλλά πάνω από όλα συγκινητικό !

Από την μεριά της αντιπολίτευσης δεν προσήλθαν στην ορκωμοσία ο επικεφαλής της Αριστερής κίνησης Περιστερίου κύριος Πάνος Παπανικολάου

Επίσης λαμπρή και εμφανής η παρουσία του επικεφαλής της παράταξης Νέα Πορεία ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΑΝΤΩΝΗ και σαφώς βαθιά συγκινημένος αφού για πρώτη φορά λαμβάνει το χρίσμα ,αλλά άριστος  γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης και Άνθρωπος με εξαίρετο ήθος .

 

 

 

ΔημοσιογράφοI:Νίκος Κεμάλης -Εφη Γιοβάνου

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.