23 Ιουνίου 2019 ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης , πραγματοποιήσε την ομιλία του στις 19.30 στο Δημαρχείο Περιστερίου :ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης , πραγματοποιήσε την ομιλία του στις 19.30 στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρά τις αντίξοες συνθήκες (χαλασμένα aircodition με 38 βαθμούς ) Κυριακή οι περισσότεροι έλειπαν,ο Γιάννης Βαρουφάκης και οι υποψήφιοι του έδωσαν ένα βροντερό και ηχηρό παρών !

Στην είσοδο τον υπεδείχθησαν ο Γνωστός Περιστεριώτης και υποψήφιος στο δυτικό τομέα της Β Αθηνών Οικονομολόγος Γιάννης Κυριακόπουλος ,και ο γνωστός σε όλους Κώστας Καμπετσής .

 

Στην ομιλία Συμμετείχαν η Σοφία Σακοράφα ,ο Ανδρέας Ρουμελιώτης ,Κωνσταντίνος  Κουντουράκης και πολλοί  άλλοι Υποψήφιοι  .

Ο Γιάννης Βαρουφάκης  μίλησε και αντάλλαξε απόψεις με πλήθος κόσμου που βρισκόταν έξω από το  το Δημαρχείο και στην συνέχεια επισκέφθηκε τα καφέ και εστιατόρια της πόλης ακολουθούμενος απο τον Γιάννη Κυριακόπουλο άριστο γνώστη της περιοχής της δυτικής Αθήνας την Σοφία Σακοράφα τον Ανδρέα Ρουμελιώτη και άλλους .

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.