Ελένη Ιατροπούλου-Βορύλλα: Πλημμύρισε από δημότες η Πλατεία Αγίου Γεωργίου στην χθεσινή εκδήλωσή της BINTEO

Ελένη Ιατροπούλου-Βορύλλα: Πλημμύρισε από δημότες η Πλατεία Αγίου Γεωργίου στην χθεσινή εκδήλωσή της

Την τεράστια αποδοχή που γνωρίζει από τους δημότες Περιστερίου, έδειξε το πλήθος πολιτών που κατέκλυσε την πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην χθεσινή πολιτική εκδήλωσή της, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» του Ανδρέα Παχατουρίδη, κα Ελένη Ιατροπούλου – Βορύλλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο νυν Δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της παράταξης με την οποία συμμετέχει στις εκλογές η κα Ιατροπούλου-Βορύλλα, κος Ανδρέας Παχατουρίδης, που  την προσφώνησε και αφού πρώτα αναφέρθηκε σ’ αυτήν, αναλύοντας και αναφέροντας τους λόγους που τον έκαναν να την επιλέξει ως υποψήφια μαζί του και στο πλάι του, κατέληξε απευθυνόμενος προς όλους τους δημότες οι οποίοι παραβρέθηκαν με το: «Η δύναμη που θα δώσετε εσείς στην Ελένη να ξέρετε ότι θα επιστρέψει σε εσάς».

Από την πλευρά της η κα Ελένη Ιατροπούλου-Βορύλλα, μιλώντας παρουσία του κου Παχατουρίδη, προς όλους τους συγκεντρωμένους, αναφέρθηκε και τόνισε  ότι συμμετέχει στην νέα προσπάθεια του νυν Δημάρχου της Πόλης, όχι από φιλοδοξία να γίνει γνωστή, αλλά για να δώσει στο πλάι του τη μάχη για μία ακόμη καλύτερη πόλη. (Όλος ο λόγος της παρουσιάζεται στην συνέχεια).

Παρόντες στην εκδήλωση ακόμη συνυποψήφιοί της, διαμερισματικοί υποψήφιοι, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, νυν υποψήφιοι βουλευτές του Δυτικού Τομέα Αθήνας και πρώην υπουργοί.

Η ομιλία της Ελένης Ιατροπούλου – Βορύλλα

Κυρίες και Κύριοι, αγαπητοί φίλοι ,Δήμαρχε της πόλης μας  καλησπέρα σας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για την τιμή που μου κάνατε και ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά  μου.

Μετά από την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο κύριος  Ανδρέας Παχατουρίδης, να  με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, αποφάσισα με την στήριξη της  οικογένειας  μου να συμμετάσχω πιο ενεργά στα κοινά του δήμου μας και να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος.

Η πρόσκληση αυτή του δημάρχου, να συστρατευτώ στο όραμα του , ειλικρινά είναι μεγάλη τιμή για εμένα και την οικογένεια μου η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εδώ και 32 χρόνια στην πόλη μας και  με γεμίζει τεράστια ευθύνη.

Με ρωτούν στον δρόμο κάποιοι και μου λένε, ΕΛΙΝΑ, πες μας,  για ποιο λόγο έθεσες υποψηφιότητα θέλεις να γίνεις πολιτικός;

Η απάντηση αγαπητοί  φίλοι μου, είναι πολύ απλή και ειλικρινής.

Δεν είμαι και δεν θα μου επιτρέψω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Δεν αποζητώ την καταξίωση μέσω της ενασχόλησης μου με τα κοινά του δήμου μας.

Με την πίστη πάντα στον θεό, με καταξιώνουν η δουλειά μου, η οικογένεια μου, η ενασχόληση μου με πολλές δραστηριότητες, ακόμη και αυτές που έχουν σχέση με τον δήμο και οι φίλοι μου.

Φίλοι που θα παραμείνουν οι ίδιοι, είτε με ψηφίσουν, είτε όχι, γιατί από επιλογή είμαι και θα παραμείνω αθεράπευτα ρομαντική.

Η συμμετοχή μου με τον συνδυασμό, **ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ** του Ανδρέα Παχατουρίδη, έχει σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών τα οποία θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου, όπως συνηθίζω άλλωστε να το κάνω γενικότερα στην ζωή μου, με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με ηθική και εντιμότητα μα  πάνω από όλα με αξιοπρέπεια.

Με κίνητρο την αστείρευτη ενέργεια που αποδεδειγμένα βγάζει ο Δήμαρχος μας, ένας άνθρωπος που κατά γενική ομολογία, πρώτα θα βάλει την πόλη του για ύπνο και μετά θα ηρεμήσει για να ξεκουραστεί ο ίδιος, αποφάσισα να σταθώ απλός στρατιώτης στο πλευρό του και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις αλλά και τις  γνώσεις μου, ώστε να γίνει αυτή η πόλη ακόμα πιο όμορφη.

Αυτό είναι κάτι που μόνο  ο Δήμαρχος της καρδιάς μας,  το έχει επάξια καταφέρει, όπως άλλωστε έχει αποδείξει αυτά τα 17 χρόνια, που με ζήλο υπηρετεί την πόλη μας.

Έχει καθιερώσει το Περιστέρι να ανήκει σε μια από τις ποιο όμορφες, ξεχωριστές και με κοινωνική πρόνοια πόλη της Αττικής , την οποία πιστεύω ότι πρέπει να ενισχύσουμε.

Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ ότι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο με την βοήθεια του θεού και εφόσον με εμπιστευτείτε, έχοντας χρέος πλέον απέναντι σας, θα τιμήσω την ψήφο σας θέτοντας τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, για να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας.

Η καθημερινότητα μας μπορεί να βελτιωθεί, μόνο αν ασχοληθούν άνθρωποι, που θέλουν πιο πολλά να δώσουν από όσα έχουν να κερδίσουν ασχολούμενοι με τα κοινά.

Είμαστε μια καθαρή, όμορφη και ανθρώπινη πόλη, με παιδικές χαρές, πάρκα αναψυχής και πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, που ως μητέρα δύο παιδιών θεωρώ πως επιβάλλεται τα παιδιά μας να δραστηριοποιούνται σε όλα αυτά.

Δεν θα αναφερθώ περαιτέρω για τα έργα του δημάρχου μας, γιατί για αυτά μιλούν οι πολίτες του Περιστερίου, οι γειτονικοί δήμοι, καθώς και  όλη η χώρα γιατί ο δήμαρχος έχει καταφέρει να κάνει το Περιστέρι σημείο αναφοράς.

Σε πολύ συχνές κουβέντες που έχω με συνδημότες μας, έχω την άποψη πως το μέλλον των παιδιών μας είναι σε όλα αυτά που προανέφερα και όχι στα play station και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.

Επειδή εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, όραμα μου  είναι να βελτιώσουμε όλους τους τομείς, όπως η ασφάλεια των συμπολιτών μας, το θέμα υγείας, το θέμα της παιδείας, του αθλητισμού και της  πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

Να ενισχύσουμε επίσης όσο μπορούμε το θέμα της φροντίδας των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, με το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι, αλλά και ένα πολύ ευαίσθητο θέμα των αδέσποτων ζώων που αφορά όλους μας.

Να είστε σίγουροι πως με την δική σας στήριξη θα μου δώσετε την δύναμη να βοηθήσω και εγώ μαζί με όλους τους άξιους συνυποψήφιους μου, να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη.

Πιστεύω ακράδαντα ότι έχω την ικανότητα και τις δυνάμεις που απαιτούνται, να προσφέρω και να βοηθήσω όπου μου ζητηθεί, για να κάνουμε όλοι μαζί το Περιστέρι που αγαπάμε να πετάξει σε ξάστερους και γαλάζιους ουρανούς ακόμη πιο ψηλά.

Για να το κάνουμε πράξη αυτό, οφείλουμε όλοι μας να πείσουμε όλους τους συμπολίτες μας να πάνε να ψηφίσουν, δεν περισσεύει κανένας και δεν δικαιούται κανένας να γυρίσει την πλάτη του στην πόλη μας.

Τέλος από το βήμα αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου τον σύζυγο μου ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΡΥΛΛΑ, τα παιδιά μας, αλλά και όλη μου την οικογένεια, για την αμέριστη βοήθεια και δύναμη που μου δίνουν καθημερινά σε αυτό το όμορφο ταξίδι που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αγαπημένους μου φίλους και όσους είναι στο πλευρό μου για την βοήθεια που μου παρέχουν.

Πάνω από όλα όμως, ευχαριστώ όλους εσάς, για την αγάπη σας, την οποία εισπράττω καθημερινά καθώς  και για την αποψινή σας παρουσία.

Παραμονή απόψε των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, εύχομαι σε όσες και όσους γιορτάζουν αύριο, μαζί τους και εγώ,  χρόνια πολλά και ευλογημένα, γεμάτα υγεία.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.