Δήλωση της Προέδρου του Ν.Ε.Ο. για τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και τα χρέη της Ν.Δ. στις τράπεζες

Με αφορμή τα μαύρα ταμεία και τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας προς τις τράπεζες, η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με έκπληξη παρακολουθώ την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητούν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, με υποτιθέμενο ισχυρό χαρτί την πρότασή τους για την Οικονομία, όταν οι ίδιοι είναι δεσμευμένοι από τις τράπεζες για τα χρέη των κομμάτων τους.

Η κ. Γεννηματά και ο εταίρος της κ. Μητσοτάκης οφείλουν πρώτα να δώσουν πειστικές απαντήσεις τόσο η μεν πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ για τα μαύρα ταμεία της Χαριλάου Τρικούπη, όσο και οι δύο αρχηγοί για τον υπέρογκο δανεισμό των κομμάτων τους.

Τους καλώ να απαντήσουν πότε θα αποπληρώσουν τα χρέη τους και εάν οι τράπεζες είναι αυτές οι οποίες τους υποβάλλουν το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσιάζουν στον ελληνικό λαό, δεδομένου ότι είναι όμηροί τους ως κακοπληρωτές. Εφόσον δεν απαντήσουν τότε είναι ξεκάθαρο πως διαθέτουν κρυφή ατζέντα για την Οικονομία και αυτή η ατζέντα δεν είναι προϊόν ελεύθερης πολιτικής επιλογής, επ’ ωφελεία των ελληνικών νοικοκυριών και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, αλλά είναι προϊόν των επιταγών των τραπεζών στους οποίους είναι οφειλέτες».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.