Η Νέα Πορεία στον Λόφο Αξιωματικών

Ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ιωάννη Καλαντώνη επισκέφτηκε τα εμπορικά καταστήματα της Τζων Κέννεντυ στο Λόφο Αξιωματικών.

Υπήρξε συζήτηση με τους ιδιοκτήτες, υπαλλήλους και κατοίκους της περιοχής για την καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν στην περιοχή, αφού δεν είναι κοινό μυστικό ότι ο Λόφος Αξιωματικών ανήκει στην Περιφέρεια του Περιστερίου κι όχι στο κέντρο, που τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης και φροντίδας από τη Δημοτική Αρχή.

Η πλειοψηφία των κατοίκων συμφώνησε πως υπάρχει πρόβλημα με τους δρόμους και τη συγκοινωνία που δεν είναι τακτική αλλά και με την εγκατάλειψη της περιοχής , όπου πλην του κολυμβητηρίου δεν έχει να επιδείξει ότι έχει τη δέουσα δημοτική μέριμνα.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων διαμαρτυρήθηκαν κυρίως για την εμπορική και κοινωνική απομόνωση σε βάρος τους , σε σχέση με την περιοχή του κέντρου όπου γίνονται σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις γενικού ενδιαφέροντος της πόλης μας .

Η Νέα Πορεία με άξονα την ισοπολιτεία και την ισότητα όλων των Δημοτών έχει αντιληφθεί τις διακρίσεις που γίνονται κι έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της την ισόπλευρη και σύντονη ανάπτυξη των περιοχών του Δήμου μας . Το Περιστέρι δεν είναι και δεν πρέπει να είναι σε τοπική ανάπτυξη Περιστέρι δύο ταχυτήτων

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.