Θερμή συνάντηση είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Μουκουβίνας με την παράταξη <<ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ>> με πλήθος Περιστεριωτών

Περιστέρι

Αρκετές δεκάδες κατοίκων αλλά και υποψηφίων της παράταξης συνευρέθησαν σε γνωστή πιτσαρία της περιοχής του Μπουρναζιου για να ακούσουν τις θέσεις των υποψηφίων και του Υποψηφίου Δημάρχου κυρίου Βασίλη Μπουκουβίνα .

Ανάμεσα τους ο Επιφανής Γρηγόρης Σαχμπατζίδης πρώην Τραπεζικός ,Ο γνωστός Καθηγητής Λάμπρος Μαρωνίτης και οι υποψήφιοι Μαίρη Μαικαντή,Μαρία Ναούμ ,και Θανάσης Βρέκος

Μίλησε για την παντελή έλλειψη καλλιτεχνικών δράσεων εκτός του κέντρου του Περιστεριού απο την σημερινή διοίκηση του κυρίου Παχατουριδη ,καθώς και για τα κλειστά και εγκαταλελειμμένα σχολεία τα οποία θα μπορούσαν να έχουν ήδη γίνει πολυχώροι ΤΕΧΝΩΝ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ δηλαδή να αποκεντρωθούν τα δρώμενα τα οποία καλώς γίνονται αλλά όχι μόνον στο κέντρο του Περιστερίου .

Ενα στοιχείο από τις θέσεις για τον πολιτισμό που θα παρουσιασθεί στο πρόγραμμα είναι η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ αυτοί που βγάλανε το ΙΑ και ΚΓ σχολείο που το κτίριο είναι ετοιμόρροπο και έχει μείνει στοιχειωμένο επί πολλές δεκαετίες όπου στόχος είναι η αγορά του και η μετατροπή του σε χώρο πολιτισμού με αναφορά στίς πολιτιστικές ανησυχίες των μαθητών .

Τόνισε επίσης οτι δεν κατεβαίνει με κομματική υποψηφιότητα και επειδή αγαπά την πόλη του και τους συμπολίτες για αυτό έχει αποφασιση με όλο .

Μοναδικός στόχος της παράταξης η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη ,με αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον και τις ευαίσθητες ομάδες ,φροντίδα και κίνητρα για τους επιχειρηματίες που έρχονται να επενδύσουν στην πόλη .

Καθαρά και υγιεί πάρκα με υποδομές άθλησης ,και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων σε όλη την Πόλη Μίλησε και τόνισε οτι το Πέρασμα σε μια νέα σελίδα πρέπει να είναι καθαρά αγωνιστικό και διαυγές γιατί και η ζωή όλη του Βασίλη Μουκουβινα χαρακτηρίζετε από διαρκή αγώνα και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ .

Εμείς μπορούμε να αναβαθμίσουμε την Πόλη μας γιατί υπάρχει η τεχνογνωσία και διαθέτουμε ολα τα κατάλληλα εργαλεία γιατί υπάρχει πραγματικό Όραμα για το Περιστέρι μας και γιαυτο περιμένουμε να μας στηριξετε ολοι για το <<ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ>>.

 

 

Tagged