Ο υποψήφιος Πέτρος Φιλίππου και η παράταξή του είναι έτοιμοι για την διεκδίκηση του Δήμου Σαρωνικού τους δίνουν πάνω από 10 μονάδες διαφορά !

Πολλά λέγονται για τον Δήμο Σαρωνικού και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Φιλίππου,άλλοι μιλάνε για ολική επαναφορά άλλοι του δίνουν 10 μονάδες μπροστά .

Το σίγουρο είναι οτι μιλάμε για έναν άριστο γνώστη στα αυτοδιοικητικα για μια προσωπικότητα πολύ συμπαγή και φερέγγυο στον πολιτικό του λόγο του καθώς και τις πράξεις του που εαν δεν είναι σίγουρος για την Νίκη δεν κάνει βήματα .

Μιλάμε για ένα άνθρωπο που ακόμη και στο Υπουργείο εσωτερικών τον αντικρίζουν με απεριόριστο σεβασμό και δίνουν βάση στον λόγο του,γιατί είναι ο Υποψήφιος Δήμαρχος ο οποίος ξέρει τι θέλει που το θέλει και πάνω από όλα πως να το κάνει ,αυτός είναι ο Πέτρος Φιλίππου .

Οι υποψήφιοι του και η ομάδα του απαρτίζεται από αξιόλογους και πολύ μελετημένους υποψηφίους,αλλά πάνω από όλα έντιμους και με πολύ κέφι να φτιάξουν και να αναβαθμίσουν τον Δήμο Σαρωνικού σε έναν πραγματικό σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο .

Σύμφωνα με έμπιστες πληροφορίες ο κύριος Φιλίππου θα πάρει ίσως από την πρώτη Κυριακή αυτοδυναμία και θα το παλέψει μέχρι την Νίκη του .

Dytika.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.