Μεγάλη η κοσμοσυρροή πολιτικών ,πολιτευτών και κόσμου στην κοπή της πίτας της Ένωσης Αρκάδων Περιστερίου το απόγευμα στις 3/2/2019.

Μεγάλη  κοσμοσυρροή πολιτικών πολιτευτών και κόσμου στην κοπή της πίτας της Ένωσης Αρκάδων Περιστερίου το απόγευμα της  Κυριακής  3/2/2019 .

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αρκάδων Περιστερίου Κύριος Θανάσης Αγγελόπουλος βαθειά συγκινημένος επάνω από το podium άγγιξε με την ομιλία του σχεδόν όλους τους παρευρισκόμενους αφού τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική χρονιά

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά το αμφιθέατρο του δημαρχείου Περιστερίου από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου και των πολιτικών προσωπικοτήτων που με την παρουσία τους τίμησαν την κοπή της πίτας της Ένωσης Αρκάδων Περιστερίου.

Θανάσης Αγγελόπουλος
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Βουλευτής Νέα Δημοκρατία

Στην πίτα προσήλθαν :

Γεράσιμος Γιακουμάτος Βουλευτής Β περιφέρεια δυτικός τομέας Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μιλτιάδης Ι. Βαρβιτσιώτης Βουλευτής Β περιφέρεια δυτικός τομέας Αθηνών ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανδρέας Παχατουριδης Δήμαρχος Περιστερίου ,Βασιλης Λώλος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ,Παναγιώτης Λύκος αντιδήμαρχος

Γεράσιμος Γιακουμάτος Βουλευτής Νέα Δημοκρατία

Μουλιάτος Δημήτριος πρόεδρος σωματείου πωλητών β λαικής αγοράς Αθηνών

 

Αλεξανδράτος Χαράλαμπος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος δυτικού τομέα Αθηνών με τον Γιώργο Πατούλη ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Επίσης δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε δυο δυνατές υποψηφίοτητες με την παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά – Ανδρέας Παχατουρίδης» που με τις δυνάμεις τους αλλά και τις προσωπικότητες τους θα βοηθήσουν σημαντικά την παράταξη για 5η φορά να διεκδικήση τον δημαρχιακό θώκο .

 

Την εκθαμβωτική προσωπικότητα της νέας και καταξιωμένης στον χώρο της αλλά και συνάμα άκρως ενημερωμένης για σχεδόν όλα τα καυτά κοινωνικά θέματα που απασχολούν τον δήμο Περιστερίου ο λόγος για την Υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ελίνα Ιατροπούλου Βορύλλα

και τον Γιώργο Τσίνα έναν δυναμικό και νέο επιστήμονα

 

για τα Dytika.com Νίκος Κεμάλης

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.