Κοπή πίτας «αποχαιρετισμού» από ένα λαμπρό αυτοδιοικητικό τον Σπύρο Τζόκα .

Μέσα σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικό κλίμα, ο κος Σπύρος Τζόκας, έκανε τον απολογισμό της θητείας του στην Αντιπεριφέρεια Δυτικού Τομέα και ανακοίνωσε ότι παρά τις προτάσεις που του έγιναν τόσο από τα πολιτικά κόμματα που βρίσκονται στην Βουλή, όσο και εκτός αυτής, δεν πρόκειται να συμμετάσχει με οιανδήποτε αυτοδιοικητική ιδιότητα στις επερχόμενες εκλογές και θα επιστρέψει στα Πανεπιστημιακά καθήκοντά του.

Στην κοπή της πίτας, που έγινε στο θέατρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου, παραβρέθηκε σύσσωμο το προσωπικό του Δυτικού Τομέα Αθήνας, της Περιφέρειας Αττικής, καθώς επίσης και διακεκριμένοι αιρετοί δημοτικοί άρχοντες της Δυτικής Αθήνας.

Ειδικότερα παρευρέθηκαν  οι κ.κ. Παχατουρίδης Ανδρέας, δήμαρχος Περιστερίου, Ζενέτος Νίκος, δήμαρχος Ιλίου, Καπλάνης Γιώργος, δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Θεόδωρος Σχινάς, οι αντιπεριφερειάρχες Αττικής κ.κ. , οι αντιδήμαρχοι Περιστερίου κ.κ. Σταυρούλιας Αλέξης, Τσιώτα Μαίρη και Μπέτσης Βασίλης, τα αιρετά αυτοδιοικητικά στελέχη, Ζούτσος Νίκος, δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου και Σακούτης Νίκος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ και πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μαραβέλιας, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης κος Τόσκας, ο στρατηγός, Διευθυντής των Διαβιβάσεων του ΓΕΣ κ. , υπηρεσιακοί παράγοντες Διευθύνσεων της Περιφέρειας Αττικής , τα Τοπικά MME και πλήθος κόσμου.

Φώτο ρεπορτάζ Νίκος Κεμάλης

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.