Αντώναρος για Μητσοτάκη: Τι μυαλά κουβαλάει;

Νέα επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τη χθεσινή του εμφάνιση στη Βουλή.

Ο κ. Μητσοτάκης χθες με στόχο να πλήξει την κυβέρνηση είχε συγκρίνει τον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας με τον επί χούντας υπουργό Σπαντιδάκη. Ο κ. Μητσοτάκης -πέραν των άλλων- εμφάνισε πλήρη άγνοια ιστορικών στοιχείων αλλά και πολιτικών, συνειδητά ή ασυνείδητα.

«Σήμερα η ΝΔ έχασε τη στήριξη ενός μεγάλου μέρους του στρατεύματος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Γράφει ο κ. Αντώναρος στο Facebook:

«Όταν ένας πρόεδρος ιστορικού κόμματος του οποίου ο ιδρυτής Κωνσταντίνος Καραμανλής αποκατέστησε τη δημοκρατία συγκρίνει το ναύαρχο Αποστολάκη ( που επελέγη σημειωτέον επί Ν. Δημοκρατίας ως αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού) με τον χουντικό Σπαντιδάκη καταλαβαίνει εύκολα κανείς τι μυαλά κουβαλάει. Σήμερα η ΝΔ έχασε τη στήριξη ενός μεγάλου μέρους του στρατεύματος. Καλά δε βρίσκεται κανείς στο περιβάλλον του να του πει να μη λέει τέτοιες πολιτικές αρλούμπες;»

Evangelos Antonaros

17 hours ago

Οταν ένας προεδρος ιστορικού κόμματος του οποίου ο ιδρυτής Κωνσταντίνος Καραμανλής αποκατέστησε τη δημοκρατία συγκρίνει το ναύαρχο Αποστολάκη ( που επελέγη σημειωτέον επι ΝΔημοκρατίας ως αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού) με τον χουντικό Σπαντιδακη καταλαβαίνει εύκολα κανείς τι μυαλά κουβαλάει. Σήμερα η ΝΔ έχασε τη στήριξη ενός μεγάλου μέρους του στρατεύματος. Καλά δε βρίσκεται κανείς στο περιβάλλον του να του πει να μη λέει τέτοιες πολιτικές αρλούμπες;

Πηγή

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.