Ο πεινασμένος ΚΑΡΒΕΛΙΑ ονειρεύεται – Π. Καμμένος: «Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ»

«η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ»

Απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους του και να αντιστρέψει τη ζημιά που έχει υποστεί από τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, καταβάλλει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος υποστήριξε σε συνέντευξή του, μια ημέρα μετά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, ότι οι ΑΝΕΛ «εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς».

Χαρακτηριστικά ο ίδιος επανέλαβε τη θέση του ότι «η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ» υποστηρίζοντας πως δεν έχουν διαρραγεί οι δεσμοί του με τη δεξιά διότι «εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς».

Συγκεκριμένα ερωτηθείς για το σκοπιανό κατηγόρησε Ζάεφ και Ντιμιτρόφ ότι προκαλούν τους Έλληνες με τις δηλώσεις που κάνουν και υποστηρίζει ότι η συμφωνία είναι πάρα πολύ πιθανό να μην προχωρήσει και πάντως είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες πολίτες. Για την εμπλοκή και τη θέληση των ΗΠΑ να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ο ΥΕΘΑ λέει πως «πρέπει να καταλάβουν τα Σκόπια ότι δεν είναι η περιζήτητη νύφη». Σημείωσε δε ότι «μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν κατέβει ακόμη για να πείσουν τους Σκοπιανούς να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοψήφισμα», πρόσθεσε. 

Όσον αφορά την απόφαση υλοποίησης της απόφασης του ΣτΕ και της καταβολής αναδρομικών σημείωσε πως επιστρέφουμε στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, τα κλεμμένα, γιατί τα πήραν από την τσέπη τους» και διαβεβαιώνει ότι η καταβολή τους «θα αρχίσει άμεσα» και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθούν σε βάθος διετίας όπως είχε γίνει με τα πρώτα αναδρομικά 2 ετών. «Εμείς θα δώσουμε αναδρομικά 4 ετών πολύ γρηγορότερα», ισχυρίστηκε.

Δηλώνει πως μέχρι το τέλος της τετραετίας «θα ‘χει προγραμματίσει την παράδοση οικιών που θα καλύπτουν το 90% των στεγαστικών αναγκών των στελεχών των ΕΔ». Ανακοινώνει τον εκσυγχρονισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων και την ίδρυση και λειτουργία μαιευτικής και παιδιατρικής διακλαδικής κλινικής.

Υποστηρίζει ότι η Ελλάδα θα ανακηρύξει ΑΟΖ εντός των επόμενων μηνών και γι΄ αυτό οφείλει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις νέες ανάγκες που θα προκύψουν. Σ΄ ότι έχει να κάνει με τα ελληνοτουρκικά. Ο Π.Καμμένος αναγνωρίζει ως κίνηση καλής θέλησης την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, ωστόσο επισημαίνει ότι οι προκλήσεις συνεχίζονται και δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί εφησυχασμό.

Πηγή: liberal.gr

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.