Όταν η μεταναστο-λαγνεία γίνεται “αρρώστια”

Tromokratia metanaston

Τα γεγονότα στη Πεύκη με το θάνατο δύο νέων ανθρώπων και το βαρύ τραυματισμό ενός τρίτου, ανεξάρτητα από τη πολιτική τους τοποθέτηση, δείχνει τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία. 

Το χειρότερο όλων, η προσπάθεια των ΜΜΕ και μάλιστα των ποιο ισχυρών να αναζητήσουν τα αίτια κατ’ αρχή στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και στη συνέχεια να αναλύσουν όχι τα αίτια που οδήγησαν στη συγκεκριμένη τραγωδία, αλλά το πολιτικό πρέπον ή όχι των ανακοινώσεων της Χρυσής Αυγής, λες και η ζωή νέων ανθρώπων είναι μηδαμινό γεγονός που αποτιμάται πολιτικά. 

Είναι τα ίδια ΜΜΕ που αναγόρευσαν τα τραγικά γεγονότα του παρελθόντος (φόνος Φύσσα) σε καθαρά πολιτικές πράξεις με αποτέλεσμα τον παροξυσμό των διώξεων που ακολούθησαν. Δεν κρίνουμε αν όλα αυτά ακολούθησαν την νόμιμη οδό και σε κάθε περίπτωση δεν ενδιαφερόμαστε για τους πολιτικούς και όχι μόνο ακτιβισμούς των πολιτικών παρατάξεων που κυριαρχούν στην Ελληνική Βουλή. 

Μας ενδιαφέρει, όμως, απόλυτα το ότι οι κυβερνώτες τη χώρα, από την μεταπολίτευση και μετά, έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε αδιέξοδα σαν αυτά που βιώνουμε. Διαβάστε στη συνέχεια για την τραγική συμπεριφορά της αντισυμβατικής αριστεράς απέναντι στον θύτη (λαθρομετανάστη) και στο θύμα, την τραγική Μυρτώ της Πάρου, κατά την έναρξη της δίκης του πρώτου στο δικαστήριο της Σύρου. Εμείς θα πούμε οτι τα λόγια είναι απλώς φτωχά. Σε κάθε περίπτωση η κρίση και τα συμπεράσματα δικά σας.. 

Σας διέφυγε…; Και βέβαια αφού κανένα ΜΜΕ ή εφημερίδα δεν ανέφερε το παραμικρό, ίσος γιατί είναι όλα απασχολημένα στο κυνήγι μαγισσών της Χρυσής Αυγής. Ίσως βέβαια γιατί το θέμα δεν πουλάει ή ακόμη για να μην διαγείρουν τα “δημοκρατικά” και όχι μόνο πάθη του λαού.

Vukentra.gr

Δείτε ή μάλλον διαβάστε από τον Ησαΐα Κωνσταντινίδη του elora.gr, τη θαυμαστή ενέργεια των «ανθρωπιστών» της υπερ-προδευτικής Αριστεράς να υπερασπιστούν το λαθρομετανάστη, ναι το λαθρομετανάστη, αυτό το “ανθρωποειδές” που βαρβάτο καθώς ήτανε έστειλε στο θάνατο σχεδόν την μικρή Μυρτώ στην Πάρο.

Σε κάθε περίπτωση το ερώτημα παραμένει. Τι είναι φασισμός, τι ρατσισμός και πως αυτά συνδέονται, εκτός αν είσαι προοδευτικός και αριστερός “Ανθρωπιστής”. Κατά τα άλλα … 

———————–

του Ησαΐα Κωνσταντινίδη*

Κάποτε ο ψευτοεθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει (πολύ εύστοχα όπως διαρκώς αποδεικνύεται): «Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο τρελοκομείο»! Βέβαια, απέκρυψε το γεγονός ότι ο ίδιος υπήρξε ο βασικός υπεύθυνος της μετατροπής της χώρας αυτής σε φρενοκομείο, μέσω της άθλιας πολιτικής του σε πλείστους όσους τομείς! 

Και ότι ήταν ουσιαστικά ο «φύλακας» του τρελοκομείου, που κρατούσε έναν ολόκληρο λαό κλειδωμένο μέσα, πράττοντας πάνω του ένα σωρό άθλια πειράματα. Πέρασαν από τότε 25 σχεδόν χρόνια (η φράση ειπώθηκε τον Ιανουάριο του 1989) και το νόημα των λεγομένων του Καραμανλή παραμένει πάντοτε επίκαιρο.

Άλλωστε πρόσφατα και ένας γνωστός δημοσιογράφος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, συνέγραψε κείμενο υπό τον τίτλο «Χώρα των ψυχασθενών η Ελλάδα», στην ιστοσελίδα newsbomb. Συνεπώς, δεν μπορεί να κριθεί με όρους κοινής λογικής αυτό που συνέβη την Τρίτη 22 Οκτωβρίου του 2013, έξω από τα δικαστήρια της Σύρου.

Τι συνέβη; Μία συγκέντρωση διαφορετική από τις άλλες που είχαμε συνηθίσει: περίπου 50 άτομα, «προοδευτικοί» πολίτες (ΣΥΡΙΖΑ κτλ.), συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ερμούπολης, διαδηλώνοντας υπέρ των «δικαιωμάτων» του Πακιστανού λαθρομετανάστη Αχμέτ Βάκας !  Για όσους δεν θυμούνται αυτό το όνομα, ήταν ο τύπος εκείνος ο οποίος στις 22 Ιουλίου του 2012 βίασε και αποπειράθηκε να δολοφονήσει στην Πάρο ένα 15χρονο (τότε) κορίτσι… 

Την ίδια ώρα που οι «προοδευτικοί» αλήτες-δημιουργήματα του «εθνάρχη» Καραμανλή διαδήλωναν υπέρ του βιαστή και επίδοξου δολοφόνου, κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα πιο μακριά, στις ΗΠΑ, η Μυρτώ (το θύμα δηλ. του παράνομου μετανάστη) συνεχίζει να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση και να ακολουθεί ειδικές θεραπείες, μήπως και τελικά ξεπεραστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που προκλήθηκε από τη συντριβή της κεφαλής της πριν από 15 ολόκληρους μήνες. Για την άτυχη κοπέλα δεν υπήρξε καμία διαδήλωση ούτε και ανακοίνωση από τους «προοδευτικούς» θολοκουλτουριάρηδες. 

Αυτή είναι λοιπόν η θλιβερή πραγματικότητα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα! Που δεν είναι απλά ένα απέραντο φρενοκομείο, όπως έλεγε κάποτε με σαδισμό ο «εθνάρχης» της ψευτοδημοκρατίας, αλλά ένα απέραντο ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ! Ένα νεκροταφείο ψυχών. 

Διότι είδαμε και το πλέον αδιανόητο: να γίνεται συγκέντρωση συμπαράστασης στον ξένο εγκληματία, την ώρα που οι «ανθρωπιστές» της Αριστεράς αδιαφορούν πλήρως για την υγεία και το μέλλον της μικρής Ελληνίδας, που έπεσε θύμα του λαθρομετανάστη! Ως πότε άραγε ο Θεός θα ανέχεται ένα τέτοιο σάπιο κράτος, μία τόσο αρρωστημένη κοινωνία;

Πηγή: elora.gr

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.